Bel ons: 06 12 902 913  |  Bel mij terug
  |  
Inloggen   |   Registreren

Over ons


Boxes in Stock is een groothandel met veel kennis over verpakkingen, verpakkingsmaterialen, dozen, kartonnen dozen, wikkelfolie, stretchfolie, disposables een aanverwante producten. De groothandelsfunctie die wij vervullen hebben wij uitgebreid met een webshop onder de naam goedkopeverpakkingen.nl

Goedkope verpakkingen is een uitbreiding op onze activiteiten in de verpakkingsindustrie. Door het eenvoudig in kaart brengen van ons steeds groeiend standaard assortiment, kunt u als klant eenvoudig bestellen. U besteld en wij leveren.

Een kleine greep uit het assortiment: golfkartonnen dozen, verzenddozen, bakkerij verpakkingen, inschuifkartons, disposables, tape, plakband, wikkelfolie, stretchfolie, papieren zakken, hemdtassen, kunststof bestek, bekers, bakken, kartonnen borden, schalen, cateringdozen.

Voor klantspecifieke vragen kunt u altijd bij ons terecht. Samen met onze leveranciers zoeken wij altijd naar een passende oplossing. Voor individueel bedrukte dozen, bedrukte disposables en bedrukte verpakkingsmaterialen zijn wij voor u een goede partner. Doorlooptijden en prijzen voor deze artikelen zijn op aanvraag.

Heeft u vragen over goedkope verpakkingen of wilt u persoonlijk geholpen worden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.