Bel ons: 06 12 902 913  |  Bel mij terug
  |  
Inloggen   |   Registreren

Kilobakken

Disposables > Kilobakken

Kilobakken / Kilobak / Maaltijdbakken


Kilobakken behoren tot de groep disposables. De kilobak wordt veel gebruikt voor het verpakken van maaltijden. Voor afhaalmaaltijden en magnetronmaaltijden zijn de kunststof bakken erg geschikt. Naast voedingswaren kunnen de bakken ook gebruikt worden voor andere doeleinden. De kilobakken zijn sealable, maar kunnen ook worden afgesloten met een deksel. De deksel kan los worden mee besteld.

Zwarte Kilobakken


Zwarte kilobakken, zwarte maaltijdbakken worden veel gebruikt bij etenswaar met sauzen. De zwarte kunststof is niet zo besmettelijk en het eten komt vaak goed tot zijn recht. De zwarte kilobak wordt door veel klanten afgenomen en zijn ook geschikt voor de magnetron (niet voor oven). De bakken zijn leverbaar in 500cc, 750cc, 1.000cc, 1500cc en 2000 cc

Transparante Kilobakken / Doorzichtige Kilobakken


Transparante kilobakken, transparante maaltijdbakken zie je vaak bij het take a way restaurants en chinees restaurants. De transparante kilobak is uitermate geschikt voor het opwarmen van maaltijden in de magnetron. Tevens worden de bakken gebruikt voor non-food door de doorzichtige deksel is de inhoud goed te herkennen. De transparante bakken zijn leverbaar in 500cc, 750cc, 1.000cc, 1500cc en 2000 cc. De formaten worden per bak weergegeven.

Witte Kilobakken


Al een aantal jaren zien wij een trend dat zwarte kilobakken meer worden gebruikt dan witte kilobakken, witte maatlijdbakken. De witte kilobak worden gebruikt voor voedingsmiddelen met neutrale niet rode sauzen. De bakken zijn net als alle andere maaltijdbakken geschikt voor de magnetron. (niet voor oven). In ons assortiment zitten de volgende bakken. 500cc, 750cc, 1.000cc, 1500cc en 2000 cc. De formaten worden per bak weergegeven.

De bakken zijn leverbaar met deksel. De deksel wordt niet standaard meegeleverd deze moet als artikel worden bij besteld.